Ne maradj le semmiről! Lájkolj minket facebookon! Tudatos hörcsög

2020. július 14., kedd

Tudatos hörcsög - a nagy raktárkievős projekt

Eredetileg csodálatos terveim voltak, tudjátok, tartunk egy olyan hónapot, amikor csak olyan kaját eszünk, ami már itthon van. De legyünk realisztikusak. Nyár van. Dinnye szezon. Képtelenség éppen nem lenne, de így is jut elég stressz egy napra.

Szóval a terv a következő

- minden napra kell jusson egy olyan étkezés, ami a fagyasztóból vagy a kamraszekrényből van

- csak és kizárólag olyan dolgot szabad vennem, ami nincs itthon és nincs is rá alternatíva itthon (pl tej, tojás ér, de a bogyós gyümölcs, sajt nem, mert van a fagyasztóban. Tészta ugyanúgy nem ér, amíg van itthon pl rizs vagy köles, stb stb)

- a világ legegyszerűbb dolga lenne egész nap kekszet enni, de nyilván egy normális menüt fogok összerakni

- nem rendelünk kész kaját... ami azt illeti, nem rendelünk semmilyen kaját, ha kézben kell elhozni, higgyétek el, nem is kell annyira

Komolyan mondtam legutóbb, hogy rengeteg kaja van itthon, úgyhogy ne gondoljátok ti se, hogy ez a projekt 1 hónap alatt lefut majd. De fontos, hogy a célokat minél pontosabban megfogalmazzuk ahhoz, hogy el is induljunk a megvalósítás felé.

Lesznek majd follow up bejegyzések időnként, hogy hogy állunk, nem kizárt, hogy a havi beszámolókban. Remélhetőleg hamarosan tudok arról is posztolni, hogy végre üres a fagyasztó :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése